Not known Factual Statements About خواص چای کوهی و عناب

مطالعات عمیق‌تر روی موش‌های آزمایشگاهی با عصاره هسته عناب بر احتمال درمان نشانه‌های بیماری آلزایمر تأکید داشت. گفته می‌شود که هسته این میوه به تنهایی قابل خوردن نیست و از عصاره آن برای مصارف مختلفی استفاده می‌شود.

خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاه‌تر می‌کند.

در بخش های قبلی به خاصیت عناب اشاره کردیم که نشان می‌داد عناب برای تمام ارگان‌های بدن اهمیت دارد. همانطور که می‌دانید هیچ ماده غذایی کاملا بدون عوارض نیست و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد ایجاد مشکل نماید.

اگر شما هم تجربه گنجاندن این میوه خوشمزه را در برنامه غذایی خود دارید و نتایج آن را دیده‌اید، می‌توانید تجربیاتتان در مورد خواص عناب را اینجا با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.

عناب برای مقابله با حساسیت‌های فصلی و خارش و کهیر و نیز برای جوان ماندن پوست مفید است.

عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبول‌های قرمز خون است. کلسیم نیز ماده‌ای معدنی است که در ساخت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش مهمی دارد.

این ویتامین‌ها از عوال مهم در سوخت‌وساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌ها هستند.

بخشی از بررسی‌ها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکال‌های آزاد شوند. سلول‌های آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.

جالب است بدانید که این میوه به دلیل فیبر بالا و کالری کم یکی از بهترین خوردنی‌ها و میان وعده‌های روزانه به حساب می‌آید. همین فاکتور از جمله خواص عناب برای لاغری است.

تعداد کمی از مطالعات آزمایشگاهی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی ثابت کرده است. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالابریا نشان داد که می تواند به طور موثری گسترش سلول های سرطانی بدخیم پستان را کاهش دهد و حتی آن ها را از بین ببرد.

رنگ عناب تازه باید خواص عناب خشک برای یبوست سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوه‌ای است و مانند خرمای خشک پوسته چروکیده‌ای دارد.

بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.

این در حالی است که از گذشته‌های دور اقوام باستانی مانند چینی‌ها و ایرانیان به طور گسترده‌ای از عناب در خوراک خود استفاده می‌کرده‌اند. اگر می‌خواهید به خواص جادویی این میوه پی ببرید و آن را بیشتر بشناسید، این مقاله را از دست ندهید.

استفاده از مطالب سایت کوکا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (کوکا) مجاز می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *